• 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Grote voorraad, snel geleverd en goede service
  • Veilig betalen d.m.v SSL Certificaten
  • trustmark9.4Uit 900+ beoordelingen

trustmark9.4Uit 900+ beoordelingen

Foodjas Leuven Ballyclare

Ballyclare Foodjas Leuven Ballyclare

€28,31

Alles van Ballyclare

Foodjas Leuven Ballyclare

€28,31 Excl. btw€34,26 Incl. btw

  • Klantbeoordeling 9.3/10
  • Kwaliteit en service gegarandeerd
  • 30 dagen retourtermijn
  • Fysieke winkel met showroom
Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze specialisten zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden (Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)

Productomschrijving

Foodjas Leuven 

Deze witte lange foodjas Leuven uit de voedselzorglijn van Ballyclare is een essentieel onderdeel van hun werkkledingcollectie, specifiek ontworpen voor de voedsel- en voedselverwerkingsindustrie. Deze lijn voldoet aan de HACCP-richtlijnen en is geschikt voor industriële wasprocessen.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Materiaal: De jas is gemaakt van een stevige stof met een gewicht van 245gsm, bestaande uit 65% polyester en 35% katoen. Dit maakt het zowel duurzaam als comfortabel voor dagelijks gebruik.

  2. Lengte: De foodjas heeft een lengte van 115 cm bij een maat 58/60 (XL). 
  3. Kraag: De reverskraag geeft de jas een nette en professionele uitstraling, passend in elke voedselverwerkingsomgeving.

  4. Sluiting: Om het risico op contaminatie te verminderen, is de jas voorzien van een verborgen drukknoopsluiting. Dit draagt bij aan zowel de veiligheid als de hygiëne in de werkomgeving.

  5. Zakken: Binnenin de jas bevinden zich borstzakken met een flap, ideaal voor het veilig opbergen van kleine items en gereedschappen.

  6. Manchetten: De tricot manchetten bieden extra comfort en zorgen ervoor dat de mouwen op hun plaats blijven tijdens het werk.

  7. Barcodegebied: Een specifieke ruimte voor het aanbrengen van een barcode vergemakkelijkt het beheer van de werkkleding en draagt bij aan de organisatie binnen de werkplek.

  8. Wasinstructies: Deze jas is ontworpen voor middelzware zorg en kan gewassen worden op 60°C, wat zorgt voor een effectieve reiniging en het behoud van hygiëne.

Samenvatting: De Ballyclare Foodjas Leuven is een slimme en praktische keuze voor professionals in de voedsel- en voedselverwerkingsindustrie. Door de combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en naleving van HACCP-normen, biedt deze jas de ideale oplossing voor werkkleding die zowel veilig als comfortabel is. Het is een betrouwbare keuze voor elke professional die hoge eisen stelt aan hun werkkleding.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

WERKKLEDING.COM 9.4 / 10 - Uit 900+ beoordelingen @ Kiyoh