• Voor particulieren én bedrijven
  • 50.000+ klanten gingen jou voor
  • 30 Dagen niet goed, geld terug garantie
  • trustmark9.7Uit 950+ beoordelingen

trustmark9.7Uit 950+ beoordelingen

HAVEP

Je bevind je hier op de merkpagina van HAVEP. Hier vind je informatie over het bedrijf dat schuil gaat achter HAVEP, ook vind je hier de links naar de belangrijkste pagina's.

Alles over HAVEP

Met bijna 160 jaar (!) ervaring is HAVEP toch wel één van de oudste werkkleding merken in de markt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Goirle en in 2022 zijn ze verhuist van het oude pand naar een volledig duurzaam en circulair pand. Vanuit hier worden de processen aangestuurd en ook ligt daar de voorraad van HAVEP werkkleding opgeslagen.

Expert op het gebied van hoogwaardige work- & protective wear
HAVEP is al bijna 160 jaar actief in de textielsector. In die jaren hebben ze veel kennis opgedaan. Deze kennis zetten ze continue in om de werk- en veiligheidskleding te verbeteren. Kwaliteit staat voorop en dit zie je terug in de verschillende HAVEP collecties. Zowel de stof als de details op de stof zijn nauwkeurig samengesteld.

HAVEP helpt verduurzamen
Duurzaamheid staat al een langere tijd bovenaan de prioriteitenlijst van HAVEP. Dit zie je ook duidelijk terug in de kledingketen. Oude werkkleding wordt opgehaald en upcyclen ze tot nieuwe duurzame materialen. Ook bieden ze de mogelijkheid om een volledig duurzaam kledingpakket te ontwikkelen in samenwerking met de klant. Dit laatste is ook één van de redenen waarom HAVEP populair is bij grotere organisaties.
Naast de eigen initiatieven is HAVEP lid van verschillende grote foundations en netwerken. Zo zijn ze onder andere lid van; Fair Wear Foundation, MVO, Clothes The Circle, MODINT en Febelsafe. Daarnaast werken ze samen met CVB, Frankenhuis en VANHULLEY.

Expert in bescherming
HAVEP weet hoe belangrijk het is om je personeel goed te beschermen. In de voorgaande jaren zijn ze continue bezig geweest met het ontwikkelen en verbeteren van goede werkkleding. HAVEP heeft een assortiment veiligheidskleding opgebouwd dat bestaat uit kleding die beschermt bij regen tot multinorm kleding. Naast de kleding heeft HAVEP de certificaten om goed advies te kunnen geven. Zo beschikken ze over VVGW-certificering. Deze certificering is een teken van gecontroleerde kwaliteit waar de klanten/gebruikers continue op kunnen vertrouwen.

Service en gemak
HAVEP zet de mens centraal, van collega’s en dealers tot eindklanten. Dit vinden zij zo belangrijk dat ze hier ook in blijven investeren. Dit kan je terug zien in het gemak van bestellen, maar ook in de informatie die wordt weergegeven. Daarnaast staan ze altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Heb je vragen over HAVEP? Neem gerust contact met via [email protected] óf bel naar 0511-402691 en wij gaan ervoor zorgen dat jouw vragen beantwoord worden!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

WERKKLEDING.COM 9.7 / 10 - Uit 950+ beoordelingen @ Kiyoh