• 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • Grote voorraad, snel geleverd en goede service
  • Veilig betalen d.m.v SSL Certificaten
  • trustmark9.4Uit 900+ beoordelingen

trustmark9.4Uit 900+ beoordelingen


Duurzaamheid bij werkkleding.com

Wij streven naar een bedrijfsmodel waarbij duurzaam ondernemen centraal staat. Door te ondernemen met een blik op mens en milieu proberen wij onze bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dit zie je terug aan verschillende activiteiten die wij zo duurzaam mogelijk willen uitvoeren.

Eigen energie
Wij gebruiken zonne-energie om onze stroom op te wekken. Door middel van zonnepanelen op ons pand kan stroom worden voorzien waarmee niet alleen de webshop draaiende wordt gehouden, maar ook de wasserij van stroom kan worden voorzien.

Duurzame verwarming
Waar voorheen het gehele pand werd verwarmd, doen we dit nu op tactische wijze. Wij zorgen voor warmte op de plekken waar dit nodig is. Zo houden wij onze medewerkers gezond, warm en tevreden, terwijl onze uitstoot wordt beperkt.

Recycling
Het ontstaan van afval is een gevolg van ondernemen waar je als bedrijf niet omheen kunt. Wat je wel kunt doen is hier als bedrijf zo fatsoenlijk mogelijk mee omgaan. Wij scheiden onze verpakkingsmaterialen zoals plastic, zodat dit de mogelijkheid krijgt om een tweede leven te leiden. De dozen die wij ontvangen van leveranciers worden waar mogelijk opnieuw gebruikt bij de verzendingen. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we de dozen voor gebruik aan bij bedrijven in de omgeving. Ook zijn wij bereid om gebruikte kleding van klanten te ontvangen, zodat deze kan worden gerecycled en in een nieuw jasje kan worden gestoken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

WERKKLEDING.COM 9.4 / 10 - Uit 900+ beoordelingen @ Kiyoh