• Voor particulieren én bedrijven
 • 50.000+ klanten gingen jou voor
 • 30 Dagen niet goed, geld terug garantie
 • trustmark9.7Uit 950+ beoordelingen

trustmark9.7Uit 950+ beoordelingen

Dassy

Het merk Dassy staat bekend om de hoge kwaliteit, de moderne uitstraling en het hoge comfort. Op deze pagina vind je informatie over wat Dassy doet om dit te bereiken.

Het merk Dassy

Workwear that does the job for you
Het merk Dassy is ontstaan in het jaar 2007, nadat Dassy Europe bv werd opgericht. Het bedrijf werd opgericht door een groep die al ervaring had in de textiel. Hiermee was er al kennis op het gebied van ontwikkeling, aankoop van grondstoffen en natuurlijk de confectie. Het hoofdkantoor van Dassy is gevestigd in Brugge (België). Ook bevindt zich hier het hoofdmagazijn van waaruit ze kleding leveren aan onder verdelers in 20 Europese landen.

Kernwaarden van Dassy

 • Kwaliteit – De kwaliteit staat bovenaan en dat zie je terug. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen welke je terugziet in de stof, maar ook zeker in de afwerking van het product. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt zorgt Dassy ervoor dat er strenge kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door interne partijen én externe partijen.  
 • Functionaliteit – Dassy begint bij de gebruiker en zo wordt ook de kleding ontworpen. Na het ontwerp en de ontwikkeling van samples worden de eerste kledingstukken getest door een panel van testers uit verschillende landen. 
 • Duurzaamheid – Door het ontwerp en de hoge kwaliteit stoffen gaat de kleding langer mee. In samenwerking met Cordura® zorgt Dassy voor extra versteviging op plekken die anders snel slijten. Ook de robuuste ritsen van YKK maken de kleding van Dassy kwalitatief beter.
 • Design – Een extra troef zoals Dassy het zelf noemt. Dassy zorgt voor een tijdloos design dat goed te combineren is met andere artikelen uit de Dassy collectie. 

Het Dassy productieproces

 1. Eigen research & development - Alle Dassy collecties worden ontworpen door het eigen creatieve en ervaren R&D-team. De styling van de kleding tot het design van de verpakkingsmaterialen.
 2. Eigen productiecentrum - De ontwikkeling van de kleding gebeurt grotendeels in de eigen productielocaties. Deze productielocaties zijn ingericht met de meest recente uitrustingen en beschikken over een deskundig team. Op deze manier kan Dassy de kwaliteit van de kleding garanderen. Voor specifieke artikelen wordt gekozen om samen te werken met specifieke partners.
 3. Eigen magazijn - Dassy beschikt over een voorraad van ruim 800.000 kledingstukken (!). Dit zorgt ervoor dat zij een hoge uitleveringsgraad hebben aan de verdelers in 20 verschillende Europese landen.

Milieu-initiatieven van Dassy

 • Zonnepanelen - Dassy heeft een volledig zonnepark gerealiseerd op het dak van het hoofdkantoor. De 852 zonnepanelen leveren genoeg stroom om Dassy energieonafhankelijk te maken. De stroom voor de logistieke operaties, de verwarming en de verlichting van het gebouw wordt door Dassy zelf opgewekt.
 • Oekotex standard 100 keurmerk - Dassy voldoet aan een duurzame productieontwikkeling en geeft aan geen schadelijke stoffen te gebruiken in het productieproces. Dit keurmerk wordt jaarlijks opnieuw getest en uitgegeven. 
 • Recycling van afval - Het afval bij Dassy wordt gesorteerd, verwerkt en (indien mogelijk) gerecycled. In het gehele bedrijf worden medewerkers gestimuleerd om afval te verminderen.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

WERKKLEDING.COM 9.7 / 10 - Uit 950+ beoordelingen @ Kiyoh